ZA PORUDŽBINE IZNAD 5000 DINBESPLATNA DOSTAVA


11400 Mladenovac

+381 (0) 63 88 78 172

Cart

Česta pitanja

Pronađite odgovore na Vaša Pitanja

Online prodavnica nakita Loka se trudi sa svi njeni korisnicu budu zadovoljni, ne samo što se tiče naših proizvoda, već i o informisanosti na našem web sajtu.
Pogledajte najčešća pitanje i odgovore ispod.
Ukoliko ne pronađete odgovor na svoje pitanje, možete nas pozvati telefonom ili poslati na poruku. Za više informacija posetite kontakt stranicu.

Da li je nakit izrađen od Sterling Srebra 925?

Sav nakit koji prodajemo u našem asortimanu je kompletno sačinjen od legure u odnosu 92,5% srebro i 7,5% neki drugi metal, najčešće bakar.

Da li se ne nakitu nalazi žig?

Na svakom komadu srebrnog nakita je utinust žig 925.

Kako da čuvam svoj srebrni nakit?

Ni u kom slučaju nije dobro da srebrni nakit bude izložen direktnoj sunčevoj svetlosti, jer je zabeleženo da menja boju ako je duže izloženoj direktnoj sunčevoj svetlosti. Najbolje ga je čuvati u kutijici za nakit, pamučnoj vrećici ili u kesici koju je moguće hermetički zatvoriti, svaki komad odvojen jedan od drugog. Kada dođe u dodir sa sunčevom svetlošću ili toplotom, veoma često se događa da počne da žuti.

Šta ako se dogodi greška prilikom slanja nakita?

Na našem web sajtu možete pronaći stranicu za reklamacije, gde možete popuniti formu na stranici i poslati nam reklamaciju proizvoda. Odgovor možete očekivati u roku od 24h.

Da li nakit ima pakovanje?

Svaki komad nakta koji Vam šaljemo ima svoje pakovanje i kesicu sa logtipom naše firme spremno za Vas ili za poklon vašim dragim osobama.

Šta da radim ako paket nije stigao u roku od 48h?

Ukoliko je prošlo više od 48h, možete nas kontaktirati radi više informacija.

Mogu li da pratim pošiljku?

Putem email adrese koju ste uneli prilikom registracije i kupovine na našem web sajtu, dobićete email sa sadržajem koda za praćenje pošiljke.

Kada mogu očekivati svoju pošiljku?

U zavisnosti od vremena kada ste napravili pošiljku datog dana, paket možete očekivati u roku od 24-48h.